Teemasarja alkaa: Seksihullu kulttuuri

Alajärven seurakuntatalo

Ti 10.9. klo 18.30 "Seksihullu kulttuuri" (seurakuntatalolla) Mediamaailma on kyllästetty seksillä. Sitä tihkuu joka tuutista. Samalla perinteinen avioliittokäsitys on ajautunut paitsioon. Millaiset arvot vaikuttavat nykykehityksen taustalla? Miten elää kristittynä seksihullun kulttuurin keskellä? Onko Raamattu seksuaalikielteinen kirja? alustus Lasse Pesu juonto Matleena Saukko

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Alajärven seurakuntatalo

Siionin Kanteleen lauluseurat ja myyjäiset Alajärvellä

Siionin Kanteleen äärellä lauletaan seuroissa yhdessä. Jouluista myyjäistunnelmaa myös mukana.

1. adventtisunnuntain messu Lehtimäen kirkossa

"Kuninkaasi tulee nöyränä" messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.