Teemasarja alkaa: Seksihullu kulttuuri

Alajärven seurakuntatalo

Ti 10.9. klo 18.30 "Seksihullu kulttuuri" (seurakuntatalolla) Mediamaailma on kyllästetty seksillä. Sitä tihkuu joka tuutista. Samalla perinteinen avioliittokäsitys on ajautunut paitsioon. Millaiset arvot vaikuttavat nykykehityksen taustalla? Miten elää kristittynä seksihullun kulttuurin keskellä? Onko Raamattu seksuaalikielteinen kirja? alustus Lasse Pesu juonto Matleena Saukko

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

Kiitollisuus -teeman parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Jaakko Antila ja liturgina toimii Juha Vihriälä. Vietetään Etelä-Pohjanmaan Veteraanien juhlapäivää. Kyseessä radiomessu. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 14. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!

Biblio - Rauhoitu ja lepää Kirkontuvalla

Kyseessä on luottamuksellinen ryhmä, jossa tutkitaan psalmien kirjoja teemalla RAUHA. Ohjaajat Tiina Akomeah ja Annamari Alanen. Ilmoittautua voi 6.9. saakka, Tiina, puh. 050 5669 650 tai tiina.akomeah@evl.fi. Kokoontumiskerrat ke 11.9., ke 18.9., pe 27.9. ja pe 4.10.2019.