Maakunnallinen Evankeliumijuhla messu kirkossa Alajärvellä

Jumalan lahjat -teemalla vietetään Maakunnallista Evankeliumijuhlaa Alajärvellä. Messu alkaa klo 10 Alajärven kirkossa, liturgia ja saarna Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen, kirkkokuoro, johtaa Pitkänen. Radiointi Järviradiossa. Raamattuopetus klo 1, joka radioidaan Järviradiossa. Lähetysjuhla klo 15 ja Siionin Kanteleen lauluseurat klo 17.

Väliajoilla ruoka- ja kahvitarjoilu sekä kirjoja myytävänä seurakuntatalolla.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa

Kesäehtoolliskirkkoa vietetään Gabrielin kirkossa Alajärvellä ke 19.6. klo 13. Kirkossa saarnaa Harri Kuhalampi ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kirkkopiha, Kirkkotie 6, 62900

Juhannusaaton juhlat ja messu kirkkorannassa

Odotettu juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa klo 18. Mukana pastori Harri Kuhalampi. Musiikkia ja ohjelmaa. Lipunnosto, kokko ja kirkkopihajuhla (sateen sattuessa ollaan kirkossa). Tarjoilua illan aikana muun muassa grillimakkaroita, mehua ja kahvit lisukkeineen lähetystyön hyväksi!

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa

Juhannuspäivänä Alajärven kirkossa vietetään Johannes Kastajan päivää ja sanajumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.