Maakunnallinen Evankeliumijuhla messu kirkossa Alajärvellä

su 18.8. kello 10.00 - kello 18.30

Gabrielin kirkko

Jumalan lahjat -teemalla vietetään Maakunnallista Evankeliumijuhlaa Alajärvellä. Messu alkaa klo 10 Alajärven kirkossa, liturgia ja saarna Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen, kirkkokuoro, johtaa Pitkänen. Radiointi Järviradiossa. Raamattuopetus klo 13, joka radioidaan Järviradiossa. Lähetysjuhla klo 15 ja Siionin Kanteleen lauluseurat klo 17.

Väliajoilla ruoka- ja kahvitarjoilu sekä kirjoja myytävänä seurakuntatalolla.

Lämpimästi tervetuloa!

 


Järjestäjä

Alajärven seurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Alajärven seurakunta
Yhtymän johto
(06) 557 0802

Katso myös

su 20.10. klo 10.00 -11.30

Gabrielin kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Rakkauden kaksoiskäsky" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarna Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikissa kirkkokuoro.
su 20.10. klo 13.00 -14.00

Lehtimäen kirkko

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rakkauden kaksoiskäsky" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.
ma 21.10. klo 14.00 -15.00

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!