Maakunnallinen Evankeliumijuhla messu kirkossa Alajärvellä

Jumalan lahjat -teemalla vietetään Maakunnallista Evankeliumijuhlaa Alajärvellä. Messu alkaa klo 10 Alajärven kirkossa, liturgia ja saarna Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen, kirkkokuoro, johtaa Pitkänen. Radiointi Järviradiossa. Raamattuopetus klo 13, joka radioidaan Järviradiossa. Lähetysjuhla klo 15 ja Siionin Kanteleen lauluseurat klo 17.

Väliajoilla ruoka- ja kahvitarjoilu sekä kirjoja myytävänä seurakuntatalolla.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tuomasmessu kirkossa Alajärvellä

"Etsikkoaikoja" aiheen parissa vietetään Tuomasmessu Alajärven kirkossa. Mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja Tuomaskuoro. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Etsikkoaikoja" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 14. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.