Karaokevirsi-ilta seurakuntakodilla Lehtimäellä

to 15.8. kello 19.00 - kello 20.30

Lehtimäen kappelissa järjestetään 15. elokuuta alkaen klo 19 virsikaraoke-/ yhteislauluilta, jossa päästään samalla joukolla testaamaan seurakuntakodin keväällä asennettua AV-laitteistoa. Tule rohkeasti laulamaan tai hyräilemään mukana tuttuja virsiä ja hengellisiä lauluja. Ota mukaan ystäväsikin. Yleisö ja solistit päättävät, mitä listalta lauletaan, mutta tarjolla olevat laulut sopivat erityisesti kesäiltaan ja elämän kulkuun. Tilaisuus alkaa siis klo 19; kahvipannu on kuumana jo puoli tuntia aiemmin.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Tuomasmessu kirkossa Alajärvellä

"Etsikkoaikoja" aiheen parissa vietetään Tuomasmessu Alajärven kirkossa. Mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja Tuomaskuoro. Kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Etsikkoaikoja" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 14. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.