Karaokevirsi-ilta seurakuntakodilla Lehtimäellä

to 15.8. kello 19.00 - kello 20.30

Lehtimäen kappelissa järjestetään 15. elokuuta alkaen klo 19 virsikaraoke-/ yhteislauluilta, jossa päästään samalla joukolla testaamaan seurakuntakodin keväällä asennettua AV-laitteistoa. Tule rohkeasti laulamaan tai hyräilemään mukana tuttuja virsiä ja hengellisiä lauluja. Ota mukaan ystäväsikin. Yleisö ja solistit päättävät, mitä listalta lauletaan, mutta tarjolla olevat laulut sopivat erityisesti kesäiltaan ja elämän kulkuun. Tilaisuus alkaa siis klo 19; kahvipannu on kuumana jo puoli tuntia aiemmin.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen seurakuntakoti

Torstain aamupuuro ja rukoushetki Lehtimäellä

Torstaisin Lehtimäellä seurakuntakodin pikkupuolella nautitaan aamupuurosta, seurasta ja rukoushetkestä klo 9-10. Tule joukkoon mukaan!

Järviradio torstaisin klo 17

Kotikirkon kanava Järviradiossa - ajan äänessä - raamatun äärellä!

Missä mennään, mikä maa? Kotikirkon kanavalla kuulette kirkkoherran kuulumisia, henkilöhaastatteluja, näkökulmia työn ytimestä ja seurakuntalaisten odotuksilla höystettynä. Musiikin makupaloja, raamattuopetusta ja hengellistä puhetta. Koe ja kokeile Järviradion taajuuksilla torstaisin klo 17. Ohjelmaa toimittaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah.

Lehtimäen seurakuntakoti

Toivoa Naisille <3 - rukous- ja raamattuhetki Lehtimäellä

Hengähdä hetkeksi - Naisten rukous- ja raamattuhetki seurakuntakodilla Lehtimäellä klo 18. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Toivo Naisille kanssa.