Kesäillan kirkko Lehtimäen kirkossa

Matalan kynnyksen messu Lehtimäen kirkossa, joka päättää kesäillan kirkkoillat klo 19.00.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Rakkauden kaksoiskäsky" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta kirkossa klo 10. Saarna Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikissa kirkkokuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rakkauden kaksoiskäsky" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Menkää ja tulkaa - lähetyspiiri Kirkontuvalla

Lämpimän kesän jälkeen Alajärven seurakunnassa taas asetutaan syksyn toimintaan mukaan ja kositaan entisiä ja uusia tulijoita joka toinen maanantai alkaen 9.9. lähetysasian ytimeen Kirkontuvalle klo 12. HUOMIO uusi alkamisaika. Piiriä luotsaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lähetyspiiri aloittaa kahvilla ja yhdessäololla. Lähetyspiirissä käy aika ajoin vieraita. Suunnitelmissa on seurakunnan työntekijävierailuja ja lähetystyöntekijävieraiden terveisiä mahdollisuuksien mukaan. Piiriin voi tulla käsityön kanssa tai ilman. Lauluja lauletaan yhdessä virsikirjasta tai Viiskielisestä. Rukous, raamatun sana ja vapaa keskustelu myös leimaavat yhdessäoloa. Tule rohkeasti mukaan!