Fagerkullafestit pappilassa Lehtimäellä 5.7. klo 18!!!

Fagerkullan pappila

Sopivan kokoiset festarit pappilan pihapiirissä. Jukka ja Tove Leppilampi. Marzi Nyman, Maria Ylipää ja Marko Isolehto. Sateen sattuessa Lehtimäen kirkossa.

Lippu/ohjelma 10 euroa. Festit on osa Ränkiviikon ohjelmaa.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa

Kesäehtoolliskirkkoa vietetään Gabrielin kirkossa Alajärvellä ke 19.6. klo 13. Kirkossa saarnaa Harri Kuhalampi ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kirkkopiha, Kirkkotie 6, 62900

Juhannusaaton juhlat ja messu kirkkorannassa

Odotettu juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa klo 18. Mukana pastori Harri Kuhalampi. Musiikkia ja ohjelmaa. Lipunnosto, kokko ja kirkkopihajuhla (sateen sattuessa ollaan kirkossa). Tarjoilua illan aikana muun muassa grillimakkaroita, mehua ja kahvit lisukkeineen lähetystyön hyväksi!

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa

Juhannuspäivänä Alajärven kirkossa vietetään Johannes Kastajan päivää ja sanajumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.