Seurakuntaa kevättää Suvirannassa

Perinteinen seurakuntalaisten virkistymisiltaa vietetään Suvirannassa klo 18.00 alkaen tarjoillulla. Pihamaalla grillimakkaroita ja mehua myynnissä lähetystyön hyväksi parilla euron yhteishintaan. Siirrytään sisälle kahville, jonka jälkeen seuraa lähetysilta. Illassa puhuvat kappalainen Harri Silvolahti ja Vainotusta seurakunnasta Esko Mäki-Soini. Musiikissa Ylistyskuoro ja illan juontaa Torsti Orajärvi.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Kesäehtoolliskirkko Alajärven kirkossa

Kesäehtoolliskirkkoa vietetään Gabrielin kirkossa Alajärvellä ke 19.6. klo 13. Kirkossa saarnaa Harri Kuhalampi ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Kirkkokahvit nautitaan seurakuntatalolla messun jälkeen.

Kirkkopiha, Kirkkotie 6, 62900

Juhannusaaton juhlat ja messu kirkkorannassa

Odotettu juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa klo 18. Mukana pastori Harri Kuhalampi. Musiikkia ja ohjelmaa. Lipunnosto, kokko ja kirkkopihajuhla (sateen sattuessa ollaan kirkossa). Tarjoilua illan aikana muun muassa grillimakkaroita, mehua ja kahvit lisukkeineen lähetystyön hyväksi!

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa

Juhannuspäivänä Alajärven kirkossa vietetään Johannes Kastajan päivää ja sanajumalanpalvelusta. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.