Kotiväen kevätkirkko - Lapsityön kevätjuhla Alajärvellä

"Sydämen puhetta Jumalan kanssa" on aihe kevätkirkossa Alajärvellä klo 10. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kevätjuhlassa on ilon ja haikeuden tunnetta ja tietysti sinä ja minä riemuitsemassa kasvun ihmeestä. Kotiväen kevätkirkossa siunataan myös tulevat eskarilaiset koulutielle.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.