Äitienpäivälounas Lehtimäellä

su 12.5. kello 12.00 - kello 14.00

Lehtimäen seurakuntakoti

Äitienpäivää vietetään lounaillen Lehtimäen seurakuntakodilla sunnuntaina 12.5. klo 12-14 välisenä aikana. Monipuolinen ja runsas tarjoilu sisältää salaattipöydän, jossa graavilohta, vihersalaattilajitelma, marinoitua kaalisalaattia, kolmen kalan paistos, perunasalaattia, italiansalaattia, broiler-riisisalaattia, punasipulisilliä, marinoituja yrttijuureksia, keitetyt perunat, palapaisti, leivät, levite ja jälkkärinä täytekakkukahvit.

Hinnat aikuislta 15 e, 4-12 -vuotiaat 7 e ja alle 4-vuotiaat ilmainen.

Järjestää Lehtimän kappeli/lähetystyö


Järjestäjä

Lehtimäen kappeliseurakunta

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Alajärven seurakunta
Viestintäpalvelut
(06) 557 0803

Katso myös

to 23.5. klo 17.00 -17.30

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah
to 23.5. klo 18.30 -20.30

Gabrielin kirkko

Sydänten ilta kirkossa

Miksi rukouksiin ei vastata? Tämä kysymys usein kaihertaa monen mieltä. Aihetta avaa pastori Lasse Pesu Suomen Raamattuopistolta. Musiikissa Ville Joensuu, todistuspuheenvuoro Jalo Takala. Illan juontaa Matleena Saukko. Sydänten ilta päättyy rukouspalveluun. Kolehti kerätään Suomen Raamattuopistolle.
su 26.5. klo 10.00 -11.30

Gabrielin kirkko

Kotiväen kevätkirkko - Lapsityön kevätjuhla Alajärvellä

"Sydämen puhetta Jumalan kanssa" on aihe kevätkirkossa Alajärvellä klo 10. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kevätjuhlassa on ilon ja haikeuden tunnetta ja tietysti sinä ja minä riemuitsemassa kasvun ihmeestä. Kotiväen kevätkirkossa siunataan myös tulevat eskarilaiset koulutielle.