Koko perheen kevätkekkerit Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Kevät, valo ja ilo kuuluvat yhteen ja siihen on lupa yhtyä koko perheen kevätkekkereissä Alajärven seurakuntatalolla klo 18.

Lämpimästi tervetuloa

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.