Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Järviradio

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah

Tervetuloa kuulolle!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.