Yhteisvastuun urkukonsertti Alajärven kirkossa

Yhteisvastuun hyväksi järjestetään korkeatasoinen urkukonsertti Alajärven kirkossa. Urkurina kanttori Ismo Pitkänen. Tilaisuudessa kerätään kolehti yhteisvastuun hyväksi.

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah

Sydänten ilta kirkossa

Miksi rukouksiin ei vastata? Tämä kysymys usein kaihertaa monen mieltä. Aihetta avaa pastori Lasse Pesu Suomen Raamattuopistolta. Musiikissa Ville Joensuu, todistuspuheenvuoro Jalo Takala. Illan juontaa Matleena Saukko. Sydänten ilta päättyy rukouspalveluun. Kolehti kerätään Suomen Raamattuopistolle.

Kotiväen kevätkirkko - Lapsityön kevätjuhla Alajärvellä

"Sydämen puhetta Jumalan kanssa" on aihe kevätkirkossa Alajärvellä klo 10. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kevätjuhlassa on ilon ja haikeuden tunnetta ja tietysti sinä ja minä riemuitsemassa kasvun ihmeestä. Kotiväen kevätkirkossa siunataan myös tulevat eskarilaiset koulutielle.