Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Järviradio

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah

Tervetuloa kuulolle!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.