4-vuotissynttärijuhlat pikkuväelle Alajärven seurakuntatalolla

Alajärven seurakuntatalo

Kaikki tänä vuonna 4-vuotissynttäreitä viettäville on tulossa jotain huippua: YHTEISET SYNTTÄRIJUHLAT SEURAKUNTATALOLLA ALAJÄRVELLÄ! Synttärisankareille tulee henkilökohtaiset kutsut kotiin.

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.