Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.

2. pääsiäispäivän Tuomasmessu kirkossa Alajärvellä

2. pääsiäispäivän Tuomasmessu kirkossa klo 18 teemalla "Ylösnousseen kohtaaminen." Messussa mukana Ari Auranen. Tuomaskuoro. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah