Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.