Messu kirkossa Alajärvellä

"Ansaitsematon armo" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Kirkkopyhä kutsuu mukaan muiden lisäksi myös muualle meneviä rippikoululaisia.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.

2. pääsiäispäivän Tuomasmessu kirkossa Alajärvellä

2. pääsiäispäivän Tuomasmessu kirkossa klo 18 teemalla "Ylösnousseen kohtaaminen." Messussa mukana Ari Auranen. Tuomaskuoro. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah