Sydänten ilta Alajärven kirkossa

Ystävän iltaa vietetään tällä kertaa Sydänten illassa sunnuntaina 10.2. klo 17. Illassa puheenvuoroja uskosta käyttävät Piia Talosela, Ville Syrjälä, Jari Latvala, Ali Nätynki ja Erkki Peltoniemi. Iltahartauden pitää ja illan juontaa Anne Nätynki. Musiikissa Raavaat miehet. Illan lopuksi on rukouspalvelu ja kahvitus.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.