Sydänten ilta Alajärven kirkossa

Ystävän iltaa vietetään tällä kertaa Sydänten illassa sunnuntaina 10.2. klo 17. Illassa puheenvuoroja uskosta käyttävät Piia Talosela, Ville Syrjälä, Jari Latvala, Ali Nätynki ja Erkki Peltoniemi. Iltahartauden pitää ja illan juontaa Anne Nätynki. Musiikissa Raavaat miehet. Illan lopuksi on rukouspalvelu ja kahvitus.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.