Päällikkötason Jamit ravintola Alvariinissa

ravintola Alvariini, Alajärvi

Päällikkötason Jamit teemalla "Syntisten lauluja" saavat nyt jatkoa ravintola Alvariinissa Alajärvellä perjantaina 1.2. klo 18, kun lauteille astuu muusikko ja trubaduuri Marko Isolehto Ovet ovat auki ihan joka ikiselle ja musiikki on pop- ja rock -voittoista musaa, elämän makuisilla sanoituksilla höystettynä. Mies ja kitara -tyyliin toteutettu musiikkipläjäys istuu muusikolle kuin "nappi takkiin". Eikä siinä kaikki. Musiikin lomassa voi nauttia Alvariini maukkaista jättihampurilaisista, jotka eivät jätä ketään kylmäksi ja nälkä ei hetkelleen kurni. Sinua odotetaan siellä, joten tule! Illan järjestää Alajärven seurakunta.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri Kirkontuvalla

Seurakunnan lähetyspiiri on avoin piiri kaikille kiinnostuneille ja kokoontuu Kirkontuvalla joka toinen maanantai klo 14. Lähetyspiiristä vastaa lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä, raamatun sanan opetusta, vierailijoita ja rukoushetki. Kahvitellaan. Tuotto lähetystyön hyväksi.