Päällikkötason Jamit ravintola Alvariinissa

ravintola Alvariini, Alajärvi

Päällikkötason Jamit teemalla "Syntisten lauluja" saavat nyt jatkoa ravintola Alvariinissa Alajärvellä perjantaina 1.2. klo 18, kun lauteille astuu muusikko ja trubaduuri Marko Isolehto Ovet ovat auki ihan joka ikiselle ja musiikki on pop- ja rock -voittoista musaa, elämän makuisilla sanoituksilla höystettynä. Mies ja kitara -tyyliin toteutettu musiikkipläjäys istuu muusikolle kuin "nappi takkiin". Eikä siinä kaikki. Musiikin lomassa voi nauttia Alvariini maukkaista jättihampurilaisista, jotka eivät jätä ketään kylmäksi ja nälkä ei hetkelleen kurni. Sinua odotetaan siellä, joten tule! Illan järjestää Alajärven seurakunta.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.