Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" on messun teema ja sen toimittaa Juha Vihriälä. Samalla vietetään Syöpäyhdistyksen kirkkopyhää. Kanttorina on Ismo PItkänen. Musiikki Raavaat miehet.

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Kotiväen kirkkopyhä kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on Kotiväen kirkkopyhän teema. Kotiväen messu aloitetaan jo klo 9 kahvi-/mehutarjoilulla kirkossa. Varsinainen messu alkaa klo 10. Vuositeema "Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä" on kutsu tulla lasten kanssa kirkkoon: äidit, isät, papat, mummut ja muu kotiväki. Messussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen. Seurakunnan lapsityön väki ilossa mukana.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on aihe messussa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Abc, Alajärvi

Papin pöytä ABC:llä Alajärvellä 23.1.

Nyt tässä on sitten kirkko, toteaa papit, kun kerran kuukaudessa ABC:n lähiasemalla löytyy papin pöytä ja papin paidasta tunnistettava pappi. Tarkoituksena on laittaa pystyyn "kirkko" sinne, missä ihmiset ovat. Tavoitteena on kohdata kaikkia ihmisiä jutellen ja keskustellen. Jos syvällisempääkin keskustelua kaipaa, sillekin löydetään aina paikka ja aika.