Papin pöytä ABC:llä Alajärvellä 23.1.

Abc, Alajärvi

Nyt tässä on sitten kirkko, toteaa papit, kun kerran kuukaudessa ABC:n lähiasemalla löytyy papin pöytä ja papin paidasta tunnistettava pappi. Tarkoituksena on laittaa pystyyn "kirkko" sinne, missä ihmiset ovat. Tavoitteena on kohdata kaikkia ihmisiä jutellen ja keskustellen. Jos syvällisempääkin keskustelua kaipaa, sillekin löydetään aina paikka ja aika.

Tule siis juttelemaan!

Kappalainen, lähetysteologi

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah

Messu kirkossa Alajärvellä

"Elämän leipä" aiheen parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Yhteisvastuun urkukonsertti Alajärven kirkossa

Yhteisvastuun hyväksi järjestetään korkeatasoinen urkukonsertti Alajärven kirkossa. Urkurina kanttori Ismo Pitkänen. Tilaisuudessa kerätään kolehti yhteisvastuun hyväksi.