Kotiväen kirkkopyhä kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on Kotiväen kirkkopyhän teema. Kotiväen messu aloitetaan jo klo 9 kahvi-/mehutarjoilulla kirkossa. Varsinainen messu alkaa klo 10. Vuositeema "Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä" on kutsu tulla lasten kanssa kirkkoon: äidit, isät, papat, mummut ja muu kotiväki. Messussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen. Seurakunnan lapsityön väki ilossa mukana.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa torstaisin klo 17

Hengellinen ohjelma ajan hermolla avaa raamatun saloja ja uskon merkitystä erilaisten ihmisten elämässä. Tuo esiin lasten ja nuorten elämää ja merkitystä kristillisen kasvun ja kasvatuksen tiimoilta vuositeeman mukaisesti v. 2019: Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä. Ohjelman toimittaa Tiina Akomeah

Messu kirkossa Alajärvellä

"Elämän leipä" aiheen parissa vietetään messua kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Yhteisvastuun urkukonsertti Alajärven kirkossa

Yhteisvastuun hyväksi järjestetään korkeatasoinen urkukonsertti Alajärven kirkossa. Urkurina kanttori Ismo Pitkänen. Tilaisuudessa kerätään kolehti yhteisvastuun hyväksi.