Messu Lehtimäen kirkossa

"Pyhä perhe" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo PItkänen.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Ravintola Kalossi

Kauneimmat joululaulut Kalossissa Lehtimäellä

Nyt koko kansa laulamaan ja ottamaan vastaan joulua Kalossin Kauneimmissa joululauluissa 20.12. klo 18. Mukana laulamassa ja laulattamassa Alajärven seurakunnan kirkkokuoro ja Ismo Pitkänen. Puheen pitää Juha Vihriälä. Pipari- ja glögitarjoilu. Voit nauttia vaikka pizzat laulujen lomassa.