Jouluaamun hartaus Lehtimäen kirkossa

"Teille on syntynyt Vapahtaja" -teemalla vietetään jouluaamun hartautta Lehtimäen kirkossa klo 10. Jouluhartauden pitää Ari Auranen ja kanttorina on Ismo PItkänen.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Taivaat avautuu, laulaa kuoro enkelten, maan ääriin kantautuu suuri ilouutinen. Tulkaa kaikki nyt laulamaan, on Poika syntynyt maailmaan, tulkaa laulamaan..."