Aattohartaus Lehtimäen kirkossa

"Lupaukset täyttyvät" -teemalla vietetään aattohartautta Lehtimäen kirkossa klo 14. Aattohartauden toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Tehkää tie kuninkaalle" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.