Kauneimmat joululaulut Kalossissa Lehtimäellä

Ravintola Kalossi

Nyt koko kansa laulamaan ja ottamaan vastaan joulua Kalossin Kauneimmissa joululauluissa 20.12. klo 18. Mukana laulamassa ja laulattamassa Alajärven seurakunnan kirkkokuoro ja Ismo Pitkänen. Puheen pitää Juha Vihriälä. Pipari- ja glögitarjoilu. Voit nauttia vaikka pizzat laulujen lomassa.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on aihe messussa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" on messun teema ja sen toimittaa Juha Vihriälä. Samalla vietetään Syöpäyhdistyksen kirkkopyhää. Kanttorina on Ismo PItkänen. Musiikki Raavaat miehet.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" on aihe Alajärven kirkossa klo 10. Samalla vietetään Kesä I rippikoulun kirkkopyhää ja myös Yhteisvastuukeräys 2019 alkaa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Virve Männikkö, musiikissa kirkkokuoro.