Lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Taivaat avautuu, laulaa kuoro enkelten, maan ääriin kantautuu suuri ilouutinen. Tulkaa kaikki nyt laulamaan, on Poika syntynyt maailmaan, tulkaa laulamaan..."

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Kotiväen kirkkopyhä kirkossa Alajärvellä

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on Kotiväen kirkkopyhän teema. Kotiväen messu aloitetaan jo klo 9 kahvi-/mehutarjoilulla kirkossa. Varsinainen messu alkaa klo 10. Vuositeema "Lapset ja nuoret - Jumalan silmäterinä" on kutsu tulla lasten kanssa kirkkoon: äidit, isät, papat, mummut ja muu kotiväki. Messussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen. Seurakunnan lapsityön väki ilossa mukana.

Abc, Alajärvi

Papin pöytä ABC:llä Alajärvellä 23.1.

Nyt tässä on sitten kirkko, toteaa papit, kun kerran kuukaudessa ABC:n lähiasemalla löytyy papin pöytä ja papin paidasta tunnistettava pappi. Tarkoituksena on laittaa pystyyn "kirkko" sinne, missä ihmiset ovat. Tavoitteena on kohdata kaikkia ihmisiä jutellen ja keskustellen. Jos syvällisempääkin keskustelua kaipaa, sillekin löydetään aina paikka ja aika.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" on aihe Lehtimäen kirkossa klo 10. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.