Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on aihe messussa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" on messun teema ja sen toimittaa Juha Vihriälä. Samalla vietetään Syöpäyhdistyksen kirkkopyhää. Kanttorina on Ismo PItkänen. Musiikki Raavaat miehet.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" on aihe Alajärven kirkossa klo 10. Samalla vietetään Kesä I rippikoulun kirkkopyhää ja myös Yhteisvastuukeräys 2019 alkaa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Virve Männikkö, musiikissa kirkkokuoro.