Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Lauluilta alkaa tunnelmallisesti, kun Betlehemistä Suomeen partiolaisten saattelemana kuljetettu Rauhantuli tuodaan Alajärven kirkon kuoriosaan.

Jokainen, joka haluaa kuljettaa Rauhantulen kotiinsa, voi ottaa kirkkoiltaan mukaan oman lyhdyn ja käydä sytytymässä tulen liekki omaan tuikkuun ja viedä kotiin! Asia on luonnollisesti täysin vapaaehtoinen.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut
Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on aihe messussa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" on messun teema ja sen toimittaa Juha Vihriälä. Samalla vietetään Syöpäyhdistyksen kirkkopyhää. Kanttorina on Ismo PItkänen. Musiikki Raavaat miehet.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" on aihe Alajärven kirkossa klo 10. Samalla vietetään Kesä I rippikoulun kirkkopyhää ja myös Yhteisvastuukeräys 2019 alkaa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Virve Männikkö, musiikissa kirkkokuoro.