Lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Taivaat avautuu, laulaa kuoro enkelten, maan ääriin kantautuu suuri ilouutinen. Tulkaa kaikki nyt laulamaan, on Poika syntynyt maailmaan, tulkaa laulamaan..."

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa palvelee Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.