Helsingin poliisilaulajien konsertti Alajärven kirkossa

Solistina konsertissa Marko Maunuksela.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa palvelee Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Alajärvellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Alajärven kirkossa klo 18. Upeana konserttivieraana sävelhartaudessa mukana Tenorissimo. Hartaudessa puheen pitää Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kahden valtakunnan kansalaisena" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.