Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa 6.12.

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään Lehtimäen kirkossa sanajumalanpalvelusta 6.12. klo 10. Jumalanpalveluksen toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppelten lasku. Päiväjuhla jatkuu seurakuntakodilla, jossa kahvit.

Ohjelmassa puheita Jari Mäenpää, Laura Pajula ja musiikkia Lehtimäen mieskuoro.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.