Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa 6.12.

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään Lehtimäen kirkossa sanajumalanpalvelusta 6.12. klo 10. Jumalanpalveluksen toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Jumalanpalveluksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppelten lasku. Päiväjuhla jatkuu seurakuntakodilla, jossa kahvit.

Ohjelmassa puheita Jari Mäenpää, Laura Pajula ja musiikkia Lehtimäen mieskuoro.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen vs. kappalainen, nuorisotyön teologi
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Ravintola Kalossi

Kauneimmat joululaulut Kalossissa Lehtimäellä

Nyt koko kansa laulamaan ja ottamaan vastaan joulua Kalossin Kauneimmissa joululauluissa 20.12. klo 18. Mukana laulamassa ja laulattamassa Alajärven seurakunnan kirkkokuoro ja Ismo Pitkänen. Puheen pitää Juha Vihriälä. Pipari- ja glögitarjoilu. Voit nauttia vaikka pizzat laulujen lomassa.