Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Alajärvellä 6.12.

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelusta 6.12. klo 10 Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Jumalanpalveuksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppelten lasku. Päiväjuhla alkaa seurakuntatalolla klo 12. Alajärven seurakunnan tervehdyksen tuo Harri Silvolahti. Puheen pitää nuorisovaltuuston pj. Essi Pitkäkangas Alajärveltä. Musiikista vastaa Alajärven musiikkiopisto. Tarjoilua.

Tilaisuudessa ojennetaan tämän vuoden kulttuuripalkinnot Annukka Raatikaiselle ja Niina Hallilalle.

Reserviläiset sytyttävät ulkotulia ennen jumalanpalvelusta muun muassea kirkon ympäristöön ja hautausmaan muistomerkeille. Lion Club Alajärveltä puolestaan sytyttää v. 1918 ja v. 1939-45 sankarihaudoille ulkotulet. Juhlan järjestää Reserviläiset yhdessä Lion Club Alajärven ja Lehtimäen mieskuoron kanssa.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikki Ylistyskuoro.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jumalan sanan kylvö" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 13. Messun toimittaa Juha Vihriälä ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri seurakuntatalolla

Nuttu- ja rupattelupiirissä kahvitellaan, jutellaan ja tehdään käsitöitä, ken haluaa. Ohjelmallinen osuus ja kahvit. Ohjaajana Leena Veikkola. Tuotto lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.