Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Alajärvellä 6.12.

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelusta 6.12. klo 10 Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Jumalanpalveuksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppelten lasku. Päiväjuhla alkaa seurakuntatalolla klo 12. Alajärven seurakunnan tervehdyksen tuo Harri Silvolahti. Puheen pitää nuorisovaltuuston pj. Essi Pitkäkangas Alajärveltä. Musiikista vastaa Alajärven musiikkiopisto. Tarjoilua.

Tilaisuudessa ojennetaan tämän vuoden kulttuuripalkinnot Annukka Raatikaiselle ja Niina Hallilalle.

Reserviläiset sytyttävät ulkotulia ennen jumalanpalvelusta muun muassea kirkon ympäristöön ja hautausmaan muistomerkeille. Lion Club Alajärveltä puolestaan sytyttää v. 1918 ja v. 1939-45 sankarihaudoille ulkotulet. Juhlan järjestää Reserviläiset yhdessä Lion Club Alajärven ja Lehtimäen mieskuoron kanssa.

Kappalainen, lähetysteologi

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Ravintola Kalossi

Kauneimmat joululaulut Kalossissa Lehtimäellä

Nyt koko kansa laulamaan ja ottamaan vastaan joulua Kalossin Kauneimmissa joululauluissa 20.12. klo 18. Mukana laulamassa ja laulattamassa Alajärven seurakunnan kirkkokuoro ja Ismo Pitkänen. Puheen pitää Juha Vihriälä. Pipari- ja glögitarjoilu. Voit nauttia vaikka pizzat laulujen lomassa.