Suuret joulumyyjäiset

Alajärven seurakuntatalo

Suuret joulumyyjäiset avaavat ovensa lauantaina 24.11. klo 10 Alajärven seurakuntatalolla. Mukana lähetystyön ja diakoniatyön myyntipöydät sekä pika-arpapöytä. Joulukahvitkin on tarjolla. Alkusanat lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Lauletaan pari jouluvirttä.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Ravintola Kalossi

Kauneimmat joululaulut Kalossissa Lehtimäellä

Nyt koko kansa laulamaan ja ottamaan vastaan joulua Kalossin Kauneimmissa joululauluissa 20.12. klo 18. Mukana laulamassa ja laulattamassa Alajärven seurakunnan kirkkokuoro ja Ismo Pitkänen. Puheen pitää Juha Vihriälä. Pipari- ja glögitarjoilu. Voit nauttia vaikka pizzat laulujen lomassa.