Merikanto-konsertti Alajärven kirkossa

150-vuotisjuhlavuotta vietetään, kun unohtumattoman säveltäjän eli Merikannon syntymästä on kulunut tänä vuonna 150 vuotta. Siksi Alajärven seurakunta ja Alajärven kaupungin musiikkiopisto yhteistyönä järjestää Merikanto-konsertin Alajärven kirkossa klo 19.

Kirkkoillassa tarjoilua.

Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta
Alajärven seurakunta Lehtimäen kappeliseurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa" on aihe messussa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus herättää uskon" on messun teema ja sen toimittaa Juha Vihriälä. Samalla vietetään Syöpäyhdistyksen kirkkopyhää. Kanttorina on Ismo PItkänen. Musiikki Raavaat miehet.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" on aihe Alajärven kirkossa klo 10. Samalla vietetään Kesä I rippikoulun kirkkopyhää ja myös Yhteisvastuukeräys 2019 alkaa. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Virve Männikkö, musiikissa kirkkokuoro.