Lapsenpäivän kekkerit huom. 20.11. Alajärvellä - Tanssiva klovni!

ti 20.11. kello 18.00 - ke 21.11. kello 19.30

Alajärven seurakuntatalo

Tule mukaan riemukkaaseen seuraan lapsenpäivän kekkereille! Tuo ilo mukanasi ja hymy huulillasi. Lastenpäivän kunniaksi Alajärven seurakuntatalolla TANSSIVA KLOVNI.

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Lehtimäen kirkossa

Kauneimmat joululaulut kajahtaa Lehtimäen kirkossa 3. adventtina klo 19. Mukana illassa kanttori Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Kappelikuoro. Illan juontaa lähetyssihteeri Satu Hauta-aho. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Perinteiset Kauneimmat joululaulut Alajärven kirkossa

Kauneimmat joululaulut kutsuvat mukaan iloitsemaan ja odottamaan joulua, Jeesus-lapsen syntymän juhlaa. Tilaisuus on Alajärven seurakunnan ja Suomen Lähetysseuran luotsaama laulutapahtuma. Illan juontaa tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah ja mukana kanttori Ismo Pitkänen. Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran työlle.

Lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Taivaat avautuu, laulaa kuoro enkelten, maan ääriin kantautuu suuri ilouutinen. Tulkaa kaikki nyt laulamaan, on Poika syntynyt maailmaan, tulkaa laulamaan..."