Lapsenpäivän kekkerit Alajärvellä huom. 20.11. Alajärvellä - Tanssiva klovni!

ti 20.11. kello 18.00 - ke 21.11. kello 19.30

Alajärven seurakuntatalo

Tule mukaan riemukkaaseen seuraan lapsenpäivän kekkereille! Tuo ilo mukanasi ja hymy huulillasi. Lastenpäivän kunniaksi Alajärven seurakuntatalolla TANSSIVA KLOVNI.

vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
vast. lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri

Merikanto-konsertti Alajärven kirkossa

150-vuotisjuhlavuotta vietetään unohtumattoman säveltäjän eli Merikannon kuolemasta tänä vuonna ja siksi Alajärven seurakunta ja Alajärven kaupungin musiikkiopisto yhteistyönä järjestää Merikanto-konsertin Alajärven kirkossa klo 19.

Tuomasmessu 25 vuotta Alajärvellä

Tuomasmessu Alajärvellä viettää 25-vuotisen taipaleen juhlapäivää alk. klo 10 Alajärven kirkossa teemalla "Kuninkaasi tulee nöyränä." On ensimmäinen adventti ja Hoosianna kajahtaa upeasti kirkon holveissa. Mukana Alajärven seurakunnan kirkkokuoro, johtaa Ismo Pitkänen. Saarnaa Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.