Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Alajärvellä

"Kiitos isänmaasta" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa 6.12. klo 10. Jumalanpalveluksen toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Reserviläiset sytyttävät ulkotulia Alajärvellä kirkon ympäristöön ja sankarihaudoille. Myös Lions Club Alajärvi sytyttää sytyttää 1918 ja 1939-45 muistomerkeille ulkotulet. Jumalanpaveluksen jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja seppelten lasku, päiväjuhla seurakuntatalolla klo 12. Alajärven seurakunnan tervehdyksen tuo Harri Silvolahti. Puheen pitää Alajärven nuorisovaltuuston pj. Essi Pitkäkangas, Musiikista vastaa Alajärven musiikkiopisto.

Kulttuuripalkinnot myönnetään Annukka Raatikaiselle ja Niina Hallilalle. Tarjoilua. Järjestelyistä vastaa Alajärven reserviläiset, Lions Club Alajärvi ja Lehtimäen mieskuoro.

Kappalainen, lähetysteologi

Lapsityön joulujuhla Lehtimäen kirkossa

"Taivaat avautuu, laulaa kuoro enkelten, maan ääriin kantautuu suuri ilouutinen. Tulkaa kaikki nyt laulamaan, on Poika syntynyt maailmaan, tulkaa laulamaan..."

Lähi-Abc, Yrittjäjätier 5, 62900 Alajärvi

Citykirkko ja jouluhartaus Lähi-Abc:llä

Citykirkko ja jouluhartaus Lähi-Abc:llä Alajärvellä torstaina 20.12. klo 18. Lauletaan joululauluja. Mukana Capriccio ensemble ja kanttori Eeva-Liisa Kolonen. Puhe Harri Silvolahti. Torttukahvit Citykirkon päätteeksi. Osoite on Yrittäjätire 5, 62900 Alajärvi.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Herran syntymä on lähellä" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Ismo Pitkänen.