Messu kirkossa Alajärvellä

"Kahden valtakunnan kansalaisena" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Kirkontupa

Filippiläiskirjeestä raamattuluento - Aihetta iloon

Torstaina 20.9. klo 18.30 Kirkontuvalla ”Aihetta iloon” Filippiläiskirjeen Raamatunopetus-sarja 1. osa, Harri Silvolahti, Raavaat miehet.

Kirkontupa

Filippiläiskirjeestä raamattuluento - Aihetta iloon

Torstaina 27.9. klo 18.30 Kirkontuvalla ”Aihetta iloon” Filippiläiskirjeen Raamatunopetus-sarja 2. osa, Ann-Mari Häggman-Niemi

Suuremman suojassa - Alajärvi 150 vuotta, koko kylän messu

"Jumalan sanansaattajat" aihe johdattaa mikkelinpäivänä, enkelten sunnuntaina 30.9. klo 10 Gabrielin kirkossa seurakuntaväkeä julistamaan Alajärven 150-vuotisjuhlaa. Perhemessussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi, liturgina toimii Ari Auranen. Seurakunnan kuorot vastaavat musiikista. Mukana Alajärven kirkkokuoro, Kappelikuoro, Soihtu, Raavaat miehet ja päiväkerholaisista koottu kuoro. Kanttoreina Ismo Pitkänen ja Eeva-Liisa Kolonen. Viimeisen vuoden aikana kastettujen vanhemmat voivat noutaa oman lapsensa kastepuun lehden paikan päältä messussa.