Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

"Ystävä sä lapsien" - mummun ja papan kanssa kotikirkossa

"Valvokaa" aiheen parissa vietetään perhekirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Valvokaa" aiheen parissa vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.

Tuomasmessu 25 vuotta Alajärvellä

Tuomasmessu Alajärvellä viettää 25-vuotisen taipaleen juhlapäivää alk. klo 10 Alajärven kirkossa teemalla "Kuninkaasi tulee nöyränä." On ensimmäinen adventti ja Hoosianna kajahtaa upeasti kirkon holveissa. Mukana Alajärven seurakunnan kirkkokuoro, johtaa Ismo Pitkänen. Saarnaa Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.