Messu kirkossa ja jäähyväisjuhla Alajärvellä

"Uskon perustus" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Musiikissa Raavaat miehet kirkossa ja kirkkokuoro seurakuntatalolla. Samalla vietetään Arto Kangastuvan, Riitta Lepistön ja Ulla Niskalan eläkkeellesiirtymisjuhlaa ja nautitaan kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntatalolla.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto
Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Alajärvellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Alajärven kirkossa klo 18. Upeana konserttivieraana sävelhartaudessa mukana Tenorissimo. Hartaudessa puheen pitää Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.