Filippiläilskirjeestä raamattuluento - Aihetta iloon

Kirkontupa

Filippiläiskirjeestä raamattuluento Kirkontuvalla klo 18.30 - Aihetta iloon, osa 3. Luennon pitää Ari Auranen.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa palvelee Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.