Sadonkorjuun ohjaryynipuuroa tarjolla

Alajärven seurakuntatalo

Nyt klo 11-13 välisenä aikana kaikki nauttimaan maittavaa ohraryynipuuroa ja mehukiisseliä seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen maksu. Veteraaneille ja puolisoille tarjoilu ja kotiin viety puuro ilmainen. Muille 5 e puurolitra ja 2 e mehukeitto. Ruokailijoille tarjolla myös gluteeniton vaihtoehto. Tuotto diakoniatyölle. Lämpimästi tervetuloa myös tutustumaan diakonian kirpputoriin seurakuntatalon alakerrassa.

Nähdään!

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kahden valtakunnan kansalaisena" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.