Filippiläiskirjeestä raamattuluento - Aihetta iloon

Kirkontupa

Torstaina 27.9. klo 18.30 Kirkontuvalla ”Aihetta iloon” Filippiläiskirjeen Raamatunopetus-sarja 2. osa, Ann-Mari Häggman-Niemi

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Alajärvellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Alajärven kirkossa klo 18. Upeana konserttivieraana sävelhartaudessa mukana Tenorissimo. Hartaudessa puheen pitää Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.