Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus antaa elämän" -teemalla messu kirkossa Alajärvellä klo 10. Vietetään Gideonin kirkkopyhää, mutta messu on avoin kaikille tulijoille! Messussa saarnaa Mika Hautanen, liturgina Harri Silvolahti. Musiikissa Raavaat miehet. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Lämpimästi tervetuloa

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalvelus on kaikille avoin, mutta samalla vietetään vanhusten kirkkopyhää. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa vs. Lehtimäen kappalainen Juha Vihriälä ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Usko ja epäusko" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.