Messu Lehtimäen kirkossa

"Kiitollisuus" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa huom. klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi.

Lehtimäen kappeliseurakunta

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Raamattuopetus "Mitä kuoleman jälkeen?" Alajärvellä

"Mitä kuoleman jälkeen?" aiheen parissa tutkitaan raamattu Alajärven seurakuntatalolla tiistaina 30.10. klo 18.30. Aiheesta puhuu Esa Luomaranta. Alkuhartaus Torsti Orajärvi, musiikissa Soihtu, johtaa Ari Anttila, säestys Paula Halla-aho. Illan juontaa Teuvo Veikkola ja alussa nautitaan yhteiset kahvit.