Tiekirkko Gabrielin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalveluksessa saarnaa Eino Kangastupa, liturgina on Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo PItkänen.

Sanajumalanpalvelus Lehtimäen kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" aiheen parissa vietetään sanajumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Jumalanpalveluksessa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina on Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Raamattuopetus "Mitä kuoleman jälkeen?" Alajärvellä

"Mitä kuoleman jälkeen?" aiheen parissa tutkitaan raamattu Alajärven seurakuntatalolla tiistaina 30.10. klo 18.30. Aiheesta puhuu Esa Luomaranta. Alkuhartaus Torsti Orajärvi, musiikissa Soihtu, johtaa Ari Anttila, säestys Paula Halla-aho. Illan juontaa Teuvo Veikkola ja alussa nautitaan yhteiset kahvit.