Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Lehtimäen kappeliseurakunta

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Alajärven seurakuntatalo

Raamattuopetus "Mitä kuoleman jälkeen?" Alajärvellä

"Mitä kuoleman jälkeen?" aiheen parissa tutkitaan raamattu Alajärven seurakuntatalolla tiistaina 30.10. klo 18.30. Aiheesta puhuu Esa Luomaranta. Alkuhartaus Torsti Orajärvi, musiikissa Soihtu, johtaa Ari Anttila, säestys Paula Halla-aho. Illan juontaa Teuvo Veikkola ja alussa nautitaan yhteiset kahvit.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa palvelee Plicae Vocalis -lauluyhtye ja kappelikuoro. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Alajärvellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Alajärven kirkossa klo 18. Upeana konserttivieraana sävelhartaudessa mukana Tenorissimo. Hartaudessa puheen pitää Ari Auranen. Kanttorina Ismo Pitkänen. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.