Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Gabrielin kirkko, Alajärven seurakuntatalo

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Raamattuopetus klo 14 radioidaan Järviradiossa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.