Koko perheen kesäpäivä Suvirannassa

Suvirannan leirikeskus, Suvirannan saunatupa

”Kaislikossa suhisee” KOKO PERHEEN KESÄPÄIVÄ SUVIRANNASSA

Alajärven seurakunnan perhetyö järjestää Suvirannan leirikeskuksessa koko perheen omatoimisen kesäpäivän 4.8. Myös kummit ja isovanhemmat, sekä ystävät ja kaimat ovat tervetulleita kesäpäivän viettoon!

Päivä alkaa Suvirannassa klo 10 ja päättyy klo 16. Suvirantaan voi kuitenkin tulla oman aikataulun mukaan, joko koko päiväksi tai vaikka vain piipahtamaan. Varsinaista ohjattua toimintaa ei ole, vaan perheet saavat nauttia päivästä vapaasti tutustumalla Suvirannan kauniiseen luontoon esimerkiksi saunomalla ja uimalla. Myös soutuvene ja onkivavat ovat pienten ja suurten käytössä.

Seurakunta tarjoaa maukkaat makkarat ja lättytaikinat, joten grillaamista ja lättyjen paistoa voi kokeilla leirivalkealla. Reppuun voi pakata myös omia eväitä. Ruoan lomassa voi ratsastaa keppihevosilla, pelata lentopalloa ja lautapelejä, tai vaikka osallistua reppupyhikseen, joka järjestetään klo 12 ja klo 14.

Päivä on kaikille maksuton, eikä päivään tarvitse ilmoittautua. Sateen sattuessa tapahtuma toteutetaan sisätiloissa. Suvirannan leirikeskuksen löydät Kaartusen järven rannalta osoitteesta: Suvirannantie 250, 62830 Luoma-aho

Nähdään Suvirannassa!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi