Kesäillan kirkko Suokonmäen kotiseututalolla Lehtimäellä

Suokonmäen kotiseututalo

Kutsuva kesäillan kirkko pidetään nyt Suokonmäen kotiseututalolla klo 19. Puhetta ja veisuuta.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!