Kesäillan kirkko Suokonmäen kotiseututalolla Lehtimäellä

Suokonmäen kotiseututalo

Kutsuva kesäillan kirkko pidetään nyt Suokonmäen kotiseututalolla klo 19. Puhetta ja veisuuta.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.