Tiekirkko Gabrielin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!