Tiekirkko Gabrielin kirkossa Alajärvellä Gabrielin kirkko

Kirkkopihassa olevan pihataulun mukaan kirkossa aika ajoin kesällä 2018 kuuntelija paikalla. Keskustelu on luottamuksellista.

Aukioloajat su-pe klo 11-18 ja la klo 11-16

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Suvirannan leirikeskus

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Kirkkokuoro ja kahvit seurakuntatalolla. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 perinteistä jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.

Vanhanajan jumalanpalvelus Lehtimäellä

"Lähimmäinen" -teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.